View Single Post
Staro 29.08.2019., 15:00   #157
zwizard1
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Ajme ...pa nisu normalni

zovu oni mene danas sa onog 08004265 ....i krene priča razgovor se snima, dobro snimam i ja , ops odjednom MUK ...pa ne smijete gospodine .....nakon mog pitanja kako oni mogu nije mogla doći do sebe i da snimam samo da mogu eventualno preslušati što se nudi jer nemam papir da zapisujem kreće bitka.....

znate da poskupljujemo za 20 kn ?
da znam odgovara mi jer do sada sam plaćao 149 kn i sa poskupljenjem to je 169.
No međutim ugovor mi izlazi za 2 mjeseca i kaže meni ženska da će cijena biti 199 kn ako ću produžiti ugovor...
MOLIMMMMM pa nije to 20 kn to je 50 kn i krenem se natezati , ali ona su druge stane mljacka ili koji kur... ko malo dijete kad liže lizalicu ...... doslovno nekultura.
Na kraju je spustila slušalicu sa podsmjehom kad sam rekao da ću potražiti jeftiniju ponudu....

Nije mi jasno pa na stranicama stoji 159 kn za nove korisnike ili 149 kn uz one poveži sve ...? Dakle mi koji smo vjerni korisnici već par godina plaćamo 40 kn skuplje ...pa ko tu koga .

Mislim da ću prijeći na T com jer ne da mi se više natezati . Neki dan sam morao staviti njihov ruter jer više ne dozvoljavaju da bude moj fritzbox .
Dakle nakon 4 godine kažem pa-pa...

Ima li neki predstavnik T coma ovdje da vidimo što se može na mojoj liniji dogovoriti?

Zadnje izmijenjeno od: zwizard1. 29.08.2019. u 15:14.
zwizard1 je offline   Reply With Quote