Citiraj:
Autor Thermaltake
Screenshotano iz ugovora

|
I ne znam što ti nije jasno? Piše do 100. Ne garantirano 100. A to što nisu naveli da oni tebi mogu pružati uslugu sa brzinom od 70 do 100 megabita bez da ti imaš ikakvu osnovu da se žališ ili tražiš raskid ugovora je samo njihovo mazanje očiju tebi kao korisniku računajući da ne znaš za regulativu od 70% minimalno pa da ispadnu, kak ti malo bolji od HT-a.
Možda ti praktički uvijek imaš 100 megabita, ali da tebi od sutra padne brzina na 80 i oni kažu da oni tu ništa ne mogu oni su i dalje u pravu i ti ne možeš ništa tu.
Regulativa i zakon ide iznad tvog ugovora. Jer zakon kaže da operater ne krši ugovor ako pruža barem 70% ugovorene maksimalne brzine. A s obzirom da ti imaš maksimalnu brzinu od 100 onda je donja granica 70 megabita.
Ne znam čemu rasprava o ovome, ja sam ti samo lijepo rekao da oni i tebi mogu pustiti brzinu od 70-100 bez da ispadne da krše ugovor, samo su mućki tu informaciju prešutili, a ti meni tvrdiš da to nije tako iako je zakon upravo takav i to im omogućuje. Ja sa raspravljati više neću jer se nema o čemu. Zna se što kaže zakon i da je zakon iznad bilo kakvog ugovora i situacija je tu jasna. Meni je iskreno drago ako ti imaš 100 megabita stalno zakucano.