View Single Post
Staro 21.08.2019., 12:54   #5306
trex
Premium
Moj komp

trex's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ako nigdje na slici nema punača i u opisu nema punjača, onda kupac treba pitati sellera da li ide punjač.
Što se tiče Ebaya, ovo je jako nedefinirano područje i često se presuđuje u korist kupca, ali iz nekih interesa, i često Ebay plaća iz svog džepa u takvim slučajevima.
Nedavno sam imao sličan slučaj kao prodavatelj, prvi puta nakon dvoznamenkastog broja godina.
Oglasio sam item x i žena je kupila, a ja poslao.
Nakon nekog vremena dobio sam otovren case u kojem se žali da je to mali x, a ona je mislila da kupuje veliki x, što se nije moglo vidjeti sa slike niti sam napisao mjere, jer nisam niti znao da postoji veliki i mali.
Pošto sam napisao da prihvaćam povrate, rekao sam joj neka vrati item i da ću joj vratiti pare, ali ona je htjela da joj ja refundiram povratnu poštarinu, jer je to po njoj bila moja greška. Ja sam rekao da to ne dolazi u obzir i da se ja ne osjećam ni najmanje krivim što nije pitala.
Tu je stvar eskalirana i ja nisam htio popustiti iz inata, ma kakve god posljedice bile, iako mi je u tom trenutku seller rating bio čistih 5.0 u stotinama transakcija.
Na kraju su presudili tako da su njoj vratili pare i rekli da zadrži predmet, a mene nisu teretili za iznos niti nikakve penale, nego su ga platiti iz svojeg džepa.
trex je offline   Reply With Quote