20.08.2019., 19:34
|
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
Autor Beetlejuice
Meni što smeta u me 3: napucavanje je postalo skroz arkadno (naspram me1 i me2, nisu savršeni ali po mom ukusu bolji), dobivanje side questova slučajnim prešetavanjem kraj ekipe koji vode razgovor (wtf???), skeniranje i exploring maglica (mogli su napraviti mix da sletiš i voziš rovera i da skenaš iz orbite), side questovi turbo plitki, nema misija za vlastitu ekipu, napadaju riperi a šalju te da skupljaš artefakte i sl, prepirke razrješavaš (lol) i veliki konzilitis.
Sve u svmeu kraj mi nije smetao kad se pogleda da kroz cijeli serijal ideš s mišlju da želiš uništiti ripere. Znao sam sto ću izabrati kao konačan odabir.
Ugl želju sam si ispunio, uživao koliko sam mogao a od Andromede ne očekujem ništa haha.
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk
|
Andromeda počinje super ali malo kasnije kad skužiš da su svi planeti zapravo isti, questovi su na tim planetima isti, čak si i monsteri na tim planetima isti - sve ode u kurac. Da ne govorim o tome da netko u questu pozove na drugi kraj klastera samo da bi ti rekao da moraš opet na drugi kraj klastera. Ko da to nije mogao odmah reći preko WhatsApp-a. Užas, a toga ima dosta. A da ne govorim o questovima koji su na čekanju zato jer jebi se...
Šteta jer je igra mogla bit pun pogodak da je nisu ujebali s tim glupim dizajnom kvestanja i umjetnog produživanja igre... Animacije su ok, nisu super ali je ok i to je igrin najmanji problem. Pucanje tj fajt je super. Exploring isto ok. Uglavnom, probaj pa vidi pa ćemo vidit.
|