View Single Post
Staro 19.08.2019., 19:16   #706
BrusJr
Premium
Moj komp
 
BrusJr's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Rijeka
Postovi: 78
Citiraj:
Autor FichoM Pregled postova
Pozdrav svima,
Nakon što sam pročitao hrpe reviewa i pročitane ove teme, kupio sebi Segway ninebot S2. Budući da do posla imam 3km u jednom smjeru, domet mi nije problem, a najvažnija karakteristika su mi za izbor bili amortizeri i pune gume. Nakon što sam vidio koliko zeznuta može biti zamjena guma na Xiaomiju m365, rekoh sebi nema šanse (95kg imam, očekujem da bi pucale redovno). Na kraju se odlučih za Segway, u Elipsu, da u slučaju kvara mogu normalno ostvarit garanciju (druga bitna stavka). Jednostavno sam čitao previše slučajeva u kojima te u garantnom roku proizvođač mjesecima zajebava i ne popravlja/refundira proizvod, pa mi to nije dolazilo u obzir.

Za sada sam jako zadovoljan, moram se naviknuti na kočnicu jer motor koči prednji kotač, pa me zna iznenaditi da ne poletim naprijed. Vožnja je udobna, vozim po Zagrebu, relativno dobre staze (Heinzlova). Izuzetno praktičan uređaj kojeg na poslu bez problema stavim u svoj ormar, bez brige o potencijalnoj krađi kao s biciklom.

Pitanje za korisnike istog uređaja, @Gilbert5:
- gdje se mogu nabavljati dijelovi, i gdje inače servisiraš uređaj?
- da li su ove pune gume sklone potrošnji i gdje se mogu zamjeniti kad se potroše?

Hvala svima na iskustvima u ovoj temi, web recenzijama više ionako ništa ne vjerujem.

P.S. Aplikacija na androidu je teško smeće, instaliram preko Google playa najnoviju verziju, a aplikacija mi nakon ponovnog pokretanja iste automatski registrira noviju verziju koju želi updateat (bez ikakve mogućnosti odbijanja iste), i stane pri pokušaju downloada novije verzije apk. jer istu ne može downloadati iz tko zna kojeg razloga. Aplikaciju dalje ne možeš koristiti jer ona stalno registrira noviju verziju (koja uzgred budi rečeno NE POSTOJI, u app storu je najnovija verzija) koju ne može skinuti. Pokušao na mobu od žene i ista priča...
Jel ima tko slična iskustva?
Čestitke i puno kilometara bez problema želim.
Što se tiče aplikacije meni se danas ujutro pojavilo da postoji nova verzija i download i instalacija su prošli bez problema.
Romobil mi je na zadnjoj verziji firmwarea 1.5.1.
Za dijelove i zamjenu guma nemam pojma, tješim se da mi je još mesa na prednjoj i da ima šare a prošla je 300+ km.
Od dodatnih dijelova sam uzeo dodatnu bateriju i ulje sa Teflonom u Dechatlonu za podmazati stražnji amortizer i ležajeve kotača.
BrusJr je offline   Reply With Quote