Citiraj:
Autor BsClocked
a jesi reka malom odakle ta silna drva.
|
Ne razumijem na sta ciljas ? Pa nisu ukradna.. napravljena ili kupljena itd...
Citiraj:
Autor mkey
Drugim riječima, da ga nisi imao čime ucijeniti, bilo bi kuku-lele
|
Nebi, uvijek ima "nesto" !
Citiraj:
Autor mkey
A i supruga je odigrala, rekao bih, ključnu ulogu time što se nije miješala.
|
Morala je...

Za njegovo dobro...
Citiraj:
Autor tizhu
to je pakao. to je gore od bilo kojih batina. očaj.
|
Da, nema gore od dobre kazne i nema nesalomljivih

Ćurke je malo lakse slomit ali i "frajeri" slabosti imaju...
Kcer copili u raciji oko ponoci ( 17 g ) u bircuzu, ja naravno bio na terenu... zove policija da oce neko doc po nju, reko JOK.. moze prespavat u celiji ? Pa moze... ok. Nije 2 tjedna htjela van od sramote.
Starija kad je imala 16 stalno kasni u skolu, ujutro lenguza pa dok se nasminka itd.. doso ja sa roditeljskog i 3 neopravdana sve ujutro prvi sat.
Uzo ladicu gdje je drzala sminku, sjalila, neke cetkice i sta ja znam kojeg sve vraga, otvorio vrata kamina i hoplaaaa - sve u kamin ! Sok, nevjerica,
skupljala kozmetiku mjesecima...
ujutro se dize 1h ranije i trci u skolu da moze nazicati od kolegica sminku jer kako ce bogati takva bez sminke izgledati u skoli.
Subotom kada su obicno svatovi i kolone vozila uvjek prolaze kroz nasu ulicu znao sam ih istjerat van ispred
kuce, donesem lotre i pranje prozora, opet sramota... nabijaju suncane naocale i sesire na glavu da ih niko ne prepozna.
Svaki izlazak ako zakasne koju minutu pomnozim sa 3 i sljedeci skratim, dogurale do 22h pa nisu isle opet od sramote da
u 22h moraju doma. Znale su ljeti trcat bose kuci sa stiklama u ruci da stignu, na svoje oci vidio dok sam na kapiji cekao
Kad su bile 8 i 10 godina volile crtane gledati cudo jedno... za kaznu su jednom stjerane u sobu a ja na tv pustio crtani
najnoviji onako glasnije malo da ga mogu cuti a ne i vidjeti.. muka.. slusaju ko radio prijenos, ljute, suze... drugi dan "jedu iz ruke" i mole za crtani
Ma mogao bi u nedogled... nosanje rđave 6m cijevi po ulici itd.. svasta se ja sjetim i poslje svake takve "skole" bar mjesec dana je bio mir dok se malo ne zaborave
Mislim sta bi ih tuko, pogotovo zensku ! Nedaj boze da je "nesto ostetis" i ko ce to onda udat tj. ozenit ako su bilo
sta copavi !?!? Ćurke
moraju biti u mint stanju dok se ne udaju a kako ce im kasnije sa muzem biti e hebiga... same si biraju