Citiraj:
Autor Old Iggy
Jbt al' bi mi remen tu radio...
|
Citiraj:
Autor xulos
Nemoj iggy, čuti će te feministice, babe i ostale
|
Citiraj:
Autor Old Iggy
Ma samo nek' me čuju, sve je to danas otišlo u jedno krasno mjesto.
|
Eeeee...
ne vrijedi ih peglat, nije ni mene vrijedilo
Prvi put najgore
ali prezivis.., drugi put vec sam gledao kako se namjestiti da opasac izazove najmanju stetu, treci put vec sam znao napamet odakle
prijetnja dolazi pa se elegantno izmaknem, mislim pustim da me zahvati ali to je 20% "intezitet". Sve nadalje vec sam bio pripremit pa ako mi bas dojadi
trk prema majci a majka ko majka... Sadisto ! Ubit ces ga ! Hebiga... stari opsuje u stilu hebo ti bog mater Licansku glupu, eto ti tvoj sin i ode.
Danasnja
su jos mudrija ali jedno se nije promjenilo:
KAZNA Valja biti samo mastovit a moj stari bogme nije bio a nije mi ni imao sta
oduzeti, nije bilo mobilnih telefona, interneta, osobnog racunala itd... igrali se vani hebote a od elektronike imao sam Walkman i Kasetofon
E sad nasa dika i ponos sa 13 godina
je copio karticu tekuceg racuna i kupio si neki Avatar mislim za LOL, nisam ni siguran sta je tocno kupio, samo
sam vidio da je kartica opeglana za nekih 120kn. Normalno, prvo sam tamo "prijavio zloupotrebu" kartice da bi pare dobio nazad i ujedno su mu ukinuli nalog a onda je isao obracun tj. Kazna !

Slagao je to 4 dana, prije toga u zivotu nije nista sa drvima radio. To je sve bilo iskipano iz prikolica i
sirom po livadi. Drugi dan je poceo "kukati" a ja
samo uzo sarafciger i reko donesi mi svoj komp u radnu sobu... naljevo krug i slaze opet. Majka
nosi kapu za glavu da Suncanicu slucajno ne dobije, suza iz oka joj viri...
Dobio je vode koliko oce i pauza za rucak 35min. Rad od 09-17h. Ja sam kosio ili sjedio u vrtnoj stolici, drijemao u hladovini i svakih pola sata se dignem i bacim
jedno 20 komada iz vrpe dolje jer "nije ravno" kako treba biti slozeno po mom ukusu. Nudio sam mu i opciju da oce zvat te zute, plave, zelene i koje vec telefone - nece...
Jos 3 dana kasnije se zalio na sve moguce upale misica

ali eto.. 2 godine sada pegla sam u nadnici po ljetu i zaradi po 3k kuna, bio
u Spanjolskoj sa skolom i zaradio placu tamo ! U sumi i dan danas on slaze jer se izvještio sad a bogme i moze jos malo i vise nego ja !
Kladionice... ne zanima ga, okrenio se za 180 stupnjeva od te "skole", uozbiljio se jer je
na vrijeme bio posteno sankcioniran i nikad
nije dobio ni cuscku u zivotu niti je bilo potrebe za tim ali ajd... moj stari stara skola, mos ga hebat, nece se on sa kaznama zahebavati jel...