Citiraj:
Autor Nikky
Država ih ne može kontrolirati / stavit šapu na promet i profit pa ih blokiraju,
web shop - ove moraju pustiti radi eu regulative o zajedničkom tržištu,
slično je ali nije isto.
|
Sve lijepo samo to se da zaobići kome baš treba i na kraju sa time nisu postigli baš ništa, a ovako pomalo počinju vući na Sjevernu Koreju ili Iran i slične režime.
Pitam se tko brani našoj državi da napravi bolju kladionicu i nudi sama usluge na internetu i to državljanima države čiju kladionicu blokiraju na internetu. To se onda zove slobodno tržište i konkurencija, pa onda neka bolji i
sposobniji pobjedi.
No mislim da je problem u ovome sposobniji i konkurentniji. Jer pametna država bi već odavno jedan od otoka u RH pretvorila u raj za kockare i time uprihodovala popriličnu lovu. Ja se ne kockam, a jedino što bi volio biti vlasinik kockarnice, to je jedino što me privlači kod kockanja, jer tako kaže matematika odnosno statistika i probabilistika.
No na žalost ova se država i previše kocka s našom sudbinom, tako da bi njima trebalo zatvoriti pristup do davatelja kredita na međunarodnom tržištu i ostalih monetarnih institucija jer nam onda ne bi samo tako uvećavali zaduženje radi ostanka na vlasti ovih dviju garnitura što glume političke protivnike, a rade složno ko da su braća.
I na kraju što državu briga što će netko sa svojim privatnim novcem na koji je uredno platio porez državi. Ako nešto i dobije na ovoj kladionici koju blokiraju, taj će novac na kraju doć u ovu državu i tu se trošit, pa će država ipak dobit neki PDV. Ovako će dobit nula bilo čega.