Citiraj:
Autor 1v@n
Kao i svaki put kod ebaya, greška je na kupcu jer nije čitao/pitao.
Naučio sam i ja to na teži način. Ono što pretpostavljaš da dolazi, ne znači da dolazi ako nije izričito napisano.
Nakon vlastitog iskustva, kod svake kupnje/aukcije prvo pitam prodavača što sve ide s tim što kupujem, a ako nema fotki ili ne pokazuju ono što me zanima, tražim i to. Naručiti laptop nakon što si vidio samo jednu sliku je jako...hrabro.
Ako na slikama ili u opisu nigdje nije spomenut punjač, nije ga obavezan poslati, nažalost.
|
Pa koliko ja čitam po net-u u 99% slučajeva ebay staje na stranu kupca a ne prodavača...
Uglavnom vidim da većina misli da sam ja pogriješio...možda sam tvrdoglav ali nekako na kraju balade mislim da ja nisam kriv. Smatram da je punjač dio laptopa kao i wifi kartica,ekran ili dvd...i ako netko kaže da prodaje laptop bez radne memorije, mislim da ne moram pretpostavljat jel ima ili nema wifi karticu ili lcd ili dvd (recimo da ga slika bočno tako da se ne vidi ima li dvd ili zatvorenog pa ne znam jel ima lcd)...Uglavnom, ponudit ću mu neko kompromisno riješenje (pola/pola) a ako ne pristane mislim da ću otvoriti dispute pa šta ebay odluči.
Hvala svima i pozdrav!