View Single Post
Staro 12.08.2019., 09:22   #5286
prowler
Premium

prowler's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
moralna dilema...

Kupio sam jedan laptop sa ebaya koji je prodavač prodavao pod ispravan ali bez rama i diskova, ssd-a...Priložio je i slike...Stavio je da samo šalje u Njemačku ali na moj upit napravio je iznimku za Hrvatsku uz naravno veću poštarinu.
Uglavnom ja dobio na aukciji i došao laptop i stvarno sve uredno radi kad sam stavio ram i ssd...napravio sve testove...ali odmah sam vidio nije mi poslao punjač. Gledam taj originalni punjač dođe najjeftinije cca 45 €. Da se razumijemo laptop je došao u petak...nisam mu htio odmah ništa slati da nema punjača jer sam prvo išao provjeriti za vikend jel laptop uopće ispravan.

Uglavnom, u oglasu nigdje ne stoji da nema punjača (a striktno je navedeno da nema rama i ssd i hdd).
Uglavnom, kontaktirao sam ga i sad on meni govori da o cemu ja pričam... da nije nigdje stavio da nema punjača ali da se to podrazumjeva jer ga nigdje nema ni na slikama laptopa (kojih je 3, a dvije su slike ekrana u biosu), kao nema ni kutije ni brošura pa se nisam žalio za to. Napominjem da nigdje nije stavio ni "što vidite na slikama to ćete i dobiti"...nego je stavio naziv laptopa, procesor, grafička i da ne dolazi sa ssd, ram i hdd.... I kao na kraju zašto ga nisam upitao za to prethodno...

Uglavnom, meni neka osnovna logika govori da je punjač bitan dio laptopa koji bi trebao doci sa laptopom osim ako nije drugacije navedeno (kao što je rekao za radnu memoriju i ssd, hdd) ali opet ne trgujem/ne kupujem često na ebay-u pa šta vi mislite? jel se to podrazumjeva, jesam li ga trebao priupitat za punjač ili je njegova greška što nije naznačio da ga nema.
prowler je offline   Reply With Quote