View Single Post
Staro 06.01.2006., 20:36   #39
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Evo da vas čiko obrazuje, vezano uz pregrijavanje

Naime, pošto još uvijek čekam svoj veliki vga voter bljok, a ovo grijanje u igricama ode preko 70 čak do 80 celzija ja popizdio . Mater joj njenu, a buka je ono katastrofa žešća...

Morao sam nešto smisliti konstruktivno hehe

Inače kućište je tt armor...

Ovako je inače izgedalo..

Temperature kartice znači u leru oko 50, u punom galopu pun kurac i 800, osim ako bih stavio odmah 100% vent al onda nemoš živit

Inače armor sam složio tako da dole imam 1 12cm usis @5v, zatim u sredini kao što vidite 1 koji tjera taj zrak dalje @5v na čipset i karticu, zatim iznad kartice 1 ispušni @5v..

Gore je 12cm koji dere po diskovima i 1 iza njih koji to vozi vanka...2 raptora su u kavezu, temp nikad preko 25celzija, ventovi na 5v smanjeni

I onda čiko fino uzme kartona i napravim tunel sa 12cm srednjeg venta točno u karticu s donje strane a gore sam malo ostavio da puše odozgor na karticu...i to funkcionira savršeno ...temperature u leru 28/22 celzija, a nakon 3 sata Americas army jedva 40celzija pređe... + fucking milina za uši...
Slike

Ovaj mali vent je bio samo za potrebe cijeđenja kante, pa sam memu ladio...al skonto sam da ne treba...2.8 je taman topla dost hehe
Eto; hehe
Suma sumarum;
Cijena: Djaba
Korist: Velikaaaaa
Priceless
vex je offline   Reply With Quote