View Single Post
Staro 08.08.2019., 13:10   #5161
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Šta to tebe briga što netko i kako koristi svoj mobitel? Šta ti fotkaš pa ti treba 5x optički zoom na mobitelu? Zašto si kupio Huaweijev flagship a mogo si Mi8 tada? Itd itd...

Jelda da malo bezveze i bezobrazno zvuče ova moja pitanje i malo grubo. E vidiš, takvo je i tvoje, nikako drugačije.

Razlike postoje. Kako god velike bile. Onima kojima su neke stvari bitne, platit će više ono sto žele. Onima kojima nisu, hvala bogu ima mobitela ko dreka.

Forum ti ne paše zbog nekih mišljenja? Samo reci riječi i riješimo te muka ovog foruma kao i mnoge prije tebe

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Iz istog razloga iz kojeg sam i curi uzeo p30p i braticu mi 9t zato kaj imam para, a samsungovo smece nije bilo vrijedno mojih para.

Eto zanima, zanimaju me konstantne filozofije recikliranje i pljuvanje po odredenim modelima kroz god da na kraju ti neki ili barem vecina nebi kupila niti jedan od svih silnih koje su pronalazili uvijek je bilo neko "opravdanje" zasto da odredeni telefon ne kupe umjesto svoh silnih filozofija zasto da ga ne kupe mogli su jednostavno iskreno napisati nemam para.

Ako ti mene brko hoces trajno maknuti sa foruma, mozes slobodno. Neces me puno ostetiti u zivotu sa time.
devaa je offline   Reply With Quote