View Single Post
Staro 04.08.2019., 15:01   #5136
Slavke1976
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jul 2018
Pozdrav.
Imam telefon Xiaomi mi9t, pored njega jos uvek imam i xiaomi mi8, pre njega sam imao mix2s i huawei mate 10pro.
Mi9t je odlican, iako ima nesto "slabiji " procesor od mi 8 , ne primecuje se prilikom rada telefona, jako je fluidan. Ima bolji ekran od mi8, svetliji ( na suncu kod mi8 je osvetljene na max dok je na mi9t na nekih 80% ). Da ne kazem da je mnogo lepsi, moj je crni, Mi8 eno u ladici cekam nekoga da ga kupi, izgleda zastarelo pored mi9t. Zvuk preko svog zvucnika je jaci nego na mi8, isto tako. preko slusalica je odlican, bar 50% bolji zvuk nego na mi8 a i na mi8 je dosta dobar, na mate 10pro je najgori. Baterija 5h sot na 3 dana koriscenja, i jos ostaje nekih 14%. Nikad ne potrosim bateriju ispod 10%. Kamera je egal sa mi8, cak mozda i ima malo ostrije fotografije preko dana, nocu je mozda malo bolji mi8 jer ipak ima OIS, dok mi9t ima EIS. Pored toga postoji i GCam verzija kamere koja se instalira kao svaka druga aplikacija, ne treba root i tako to. Selfi kamera je bolja na mi9t nego na mi8. Mate 10Pro sam imao pre skoro 2 godine, i njegova selfi kamera je uzasna, kao i fotke u slabijim svetlosnim uvjetima.
Mi9t se sada moze naci preko Rakuten sajta i za manje od 300evra, ne kineska verzija k20 vec mi9t ali 64GB verzija, za te pare mislim da nema bolji mobilni telefon, pa cak i za vise novca. Ekran je stvarno odlican super amoled.
Slavke1976 je offline   Reply With Quote