E sad ste i mene sjetili, ta tamna vremena dial-up-a

Imao sam dial up od 2001. do 2005. (i to preko carnet-a jer je bilo dosta jeftinije) i to je naravno bila procedura za otić na intrnet: Prvo provući 10 m kabla od kompa u sobi do utičnice u hodniku, pa spajanje sa onim zvukovima spajanja modema na internet, i onda kad si na internetu malo po portalima, pa chat (mislim da je bio na iskonu), a i tada sam otkiro i dosta visio i po ovom forumu....

Bila je tada aktualna i stranica
http://www.besplatne-stvari.com/igre/ gdje je bilo hrpa flash igara. Iznenadio sam se što je ta stranica još živa

A u ta vremena je skidanje bilo čega većeg od mp3-ce bila avantura: Sjećam se da sam morao instalirati tkz. "download manager" da bi mogao skinuti mod za jednu igru od cca 100 mb "na rate", odnosno sa prekidima...
Citiraj:
Autor Trekkie4
Je ... i naravno, obavezno provjeriti da kvačica "wait for dial tone" nije označena
[
|
Uh, ovu sam postavku dobro zapamtio kada sam prvi puta rušio i reinstalirao windowse xp

. Ono, nakon reinstalacije windowsa sve ok samo se ne mogu nikako spojiti na internet. Dok mi netko nije rekao za tu postavku
Nostalgia overflow