Citiraj:
Autor Mommistake
A hebeš onda mobitele po 4000-5000kn kada moram "štediti" da mi izdrži jedan dan.
Zato sam i prodao S8.
Nikakve customizacije, upalim mobitel, složim wifi i mrežu, instaliram appove koje trebam i nek radi kak radi.. Ako ne izdrži cijeli dan, nije mobitel za mene, ali ne dolazi u obzir gašenje 4G-a, smanjivanje ekrana na minimalno, gašenje pozadinskih procesa, instaliranje "all black" pozadine itd.
|
E vidis bas zato je nezahvalno davati informacije o bateriji na mobu. Svi imamo drugacije navike. S7 ima jos goru bateriju a meni dura cijeli dan. A ja ga gazim solidno ali fora je u tome da mi nije upaljen stalno ni gps ni wifi ni 4g. Ja to gasim kad ne trebam. Mozda sam psiho ali tak je. No ipak se slazem da flag u 2019 ne moze imati tako relativno slabu bateriju. Ali onda mozemo naci neku manu i flagovima drugih proizvodjaca. Nazalost, nema savrsenog moba. Evo daj mi napisi koji mob ima brutalne fotke na auto modu i video sa odlicnom stab i jos 60fps 4k, dobar zvuk u videu, stereo zvucnike, vrhunski amoled ekran, 3.5mm, brutalnu bateriju, da nema mesnate bezele, da moze pod vodu, top proc...?
Mislim da je sad s9+ bolja kupnja od s10e pogotovo od kak je pao na 3800-4000kn.
Inace ja prakticki pred odustajanjem kupnje novog moba. S10e baterija losa za one koji nisu light useri a takvima s serija nema ni smisla (a i ekran bi ipak veci gledam dosta podcasta i streamova), ostali imaju edge ekran koji puca na dodir tla, i to prastaro punjenje od 15w...druge marke moba imaju poslovicno slabu stabilizaciju na videu i zvuk, fali 3.5mm itd...kad samsung izbaci flag sa ravnim ekranom i postenom baterijom sa 25w punjenjem odredit cu kesu...ovako davati 4tkn na vise za ovo necu