Citiraj:
Autor Drug Brko
Znači, konstanta podjebavanja i provociranja oko Ryzena datiraju još od 2017. Ali ajde, shvatio sam to kao neku svrhu jala tj zavisti. 2 godine kasnije ista problematika ne prestaje i podjebavanja se nastavljaju iako se sad ima Ryzen.
Pa reci mi ovako, budući nismo skupa ovce pasli, jel bi bilo dosta podjebavanja ili da te jednostavno udaljim s foruma?
|
Ja apsolutno nemam pojma o nekakvom zajebavanju
niti sam ja ikoga osobno u postu gore napisanom, poimence
prozvao ili citirao pa tako ni tebe. Isto tako same rijeci
"sweet spot"
nisi ti jedini uoptrijebio tu na forumu kao nesto jedinstveno i unikatno pa da bi moje ponavljanje toga znacilo da se to odnosi na tebe i da bi ono napisano gore, odnosilo se na tebe itd...
Moj post gore se odnosi na odgovor @Eladio jer je spomenio dobitak po IPC-u i to je to... Moje
misljenje i stav o slucajevima tu napisanima kako
pojedinci
( znaci vise ljudi/forumasa ) sa novim Ryzenima prave samo "ludorije" jer se isti slabo ocaju, je
samo moje misljenje izmedju svih ostalih tu na forumu i kao takvo nekom bitno a nekome totalno nebitno.
Sad jedino ako kao moderator
sugeriras sta smijem a sta nesmijem napisati... ili misliti ? Obrisi sto smatras da sam tebe negdje spomenio ili podjebavao,
ne vidim problem,
imas pravo i mogucnost uredjivati postove.... mada ja ne vidim "tvoju personu" u mom postu gore, osim ako se ti sam tamo, po svojoj volji svrstavas.