View Single Post
Staro 26.07.2019., 03:18   #3280
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Znači, konstanta podjebavanja i provociranja oko Ryzena datiraju još od 2017. Ali ajde, shvatio sam to kao neku svrhu jala tj zavisti. 2 godine kasnije ista problematika ne prestaje i podjebavanja se nastavljaju iako se sad ima Ryzen.
Pa reci mi ovako, budući nismo skupa ovce pasli, jel bi bilo dosta podjebavanja ili da te jednostavno udaljim s foruma?
Ja apsolutno nemam pojma o nekakvom zajebavanju niti sam ja ikoga osobno u postu gore napisanom, poimence prozvao ili citirao pa tako ni tebe. Isto tako same rijeci
"sweet spot" nisi ti jedini uoptrijebio tu na forumu kao nesto jedinstveno i unikatno pa da bi moje ponavljanje toga znacilo da se to odnosi na tebe i da bi ono napisano gore, odnosilo se na tebe itd...

Moj post gore se odnosi na odgovor @Eladio jer je spomenio dobitak po IPC-u i to je to... Moje misljenje i stav o slucajevima tu napisanima kako pojedinci
( znaci vise ljudi/forumasa ) sa novim Ryzenima prave samo "ludorije" jer se isti slabo ocaju, je samo moje misljenje izmedju svih ostalih tu na forumu i kao takvo nekom bitno a nekome totalno nebitno.

Sad jedino ako kao moderator sugeriras sta smijem a sta nesmijem napisati... ili misliti ? Obrisi sto smatras da sam tebe negdje spomenio ili podjebavao,
ne vidim problem, imas pravo i mogucnost uredjivati postove.... mada ja ne vidim "tvoju personu" u mom postu gore, osim ako se ti sam tamo, po svojoj volji svrstavas.