View Single Post
Staro 23.07.2019., 09:18   #1250
IHrvojeI
¯\_(ツ)_/¯
Moj komp

IHrvojeI's Avatar

Datum registracije: Sep 2016
Citiraj:
Autor piydek Pregled postova
Uf, ovo mi se zestoko ne svida da taj mod skida levele monsterima. Level scaling u RPGovima je za mene kuga, to nikako ne zelim. Oblivion mi je bas zato najgori open world ikada, dok je recimo Fallout New Vegas super, a i u nemodanom Witcheru mi je to super. Zato sam i nacelno skeptican prema modovima kad su u pitanju nacelno odlicno dizajnirane igre. Samo mi je combat u Witcheru dno.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Pa ovaj mod i miče levele na monsterima... Ti možeš, ako imaš dovoljno agilne prstiće, odmah krenuti na najjačeg monstera u igri bez ikakvih penala, tipa da mu radiš damage od 0,00005. Mod čini igru upravo takvom da ne bude ko elder scrolls nego ala Gothic, Dark Souls itd. Pročitaj malo bolje opis moda... ali da, kao što mommistake kaže, ako ti je ovo prvi put da igraš witchera onda ne skidaj modove koji puno mijenjaju gameplay... Eventualno, neki modove za bolju grafiku i autoloot biljaka (to stvarno ubija u pojam)

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ponavljam, witcher 3 se prvi puta igra bez modova

Em grafički biser, em gameplay, em cut scene...
Ja bi mu preporučio da skine neke modovo, čisto da se poštedi grinda tipa gore spomenuti autoloot biljaka... To stvarno zna ubiti u pojam... Ima ih još par koji ne utječu toliko na gameplay a stvarno olakšavaju quality of life.
IHrvojeI je offline   Reply With Quote