View Single Post
Staro 16.07.2019., 11:24   #7464
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Revolver3844 Pregled postova
Uzeo s10e iz tcoma i tek sad malo guglo pa ako je vjerovati internetu taj s10e ima teški šit od baterije ?
Uzeo ga jer sam ga dobio za 85kn mjesečno na 2 god što mu ispadne jako povoljno?
Baš i nije šit baterija, al nije ni jako dobra, prije bih rekao solidna.

Inače Samsung s tim baterijama je isto varijabilan od modela do modela, al tu ulogu dosta igra i sam OS odnosno optimizacija potonjeg, a očito Samsungu to nije nikad bila jača strana, ak niš drugo, takve stvari su mogli kompenzirat većim baterijama u njihovim smartfonima..

Evo Sony u X1 na veliki ekran od 6.5" stavio prosječnu bateriju od 3300mAh, al rezultati su zapravo skoro pa odlični, izgleda da je Sony napravio odličan posao, a tu je još i jedan od primjera, HTC sa svojim U11 odnosno U12+, relativno lagani OS i odlična optimizacija i eto odličnih rezultata.

Vjerojatno ak se malo "prišarafi" S10e onda baterija već ode u poslijepodnevnim satima, uglavnom S10e nije mob za koji bi smo mogli reć da ima iznadprosječan rezultat trajanja baterije, neg ono, solidno trajanje.

Kao što rekoh, smanjuje se proizvodni proces, smanjuje se i veličina baterije, a onda izostane napredak u optimizaciji OSa ili ga ima al u nedovoljnoj mjeri.
zvonac je offline   Reply With Quote