Evo javil se Pihut.
Citiraj:
Autor PiHut
Thanks for your patience.
Invoice attached for this order with discounts.
I can only hold this inventory for 72hrs, so will require a prompt payment - details are on the invoice.
|
Cijene plocica su ostale iste a za ostalo su dali mizernih 0.2GBP popusta. Cijene sam updejtal u tablici.
Stavili su dostavu do mene koja iznosi 60GBP i ponuda stoji 72h, u tom roku treba biti uplata.
Poslal sam vise poruka da mi potvrde zadnji broj komada, al nitko se nebu do jutra javil valjda. Ovak bumo, ja mislim da budu odobrili i napravili novu ponudu tak da je sad stanje u tablici konacno. Lockal sam sve cijene, maknul konverzije tak da se nebudu mijenjali brojevi vise i slicno.
Uplate saljete na :
IBAN (PBZ) :
HR5723400093219064580
Marko Hreščan
Gajeva 51
10297 Igrišće
Opis placanja : Grupna kupovina RPi4, :Insert NICKNAME : Insert broj komada Rpi4 : Insert broj komada Napajanja : Insert broj komada Kucista : Insert broj komada HDMI
Primjer : Grupna kupovina RPi4 Boobo-oobo 002222
Takav opis placanja mi olaksava da odmah vidim uplatu, da provjerim tocno dal je broj komada kak treba, da si potvrdim da je prava osoba i sl. Molim da se drzite toga.
Ak se bu slucajno moralo vracati na staro, vratil bum pare naravno i slozil sve kak je bilo. Mozda da ovi koji su naknadno dodavani ili su kaj mijenjali da ne uplacuju odma nego sutra ujutro/popodne kad mi jave dal moze ova zadnja izmjena ili ne. Ovi koji su "sigurni" mogu uplatit bez beda vec danas. Jedini upitan je votkavisnja koji se zadnji bil javil.
Ja vas molim da to uplatite sutra tokom dana tak da mi novci ili velika vecina novaca sjedne do srijede ujutro na racun da mogu to platit.
Ovi kaj su rekli da se salje postom, molim da uplate jos nesto za slanje, nekih 20-30kn.