Poslal sam poruke/mail Pihutu i GalagoMarketu za konacne ponude da jos jednom vidimo usporedbu sa svim komadima. Podesil sam tak da je svakog itema prek 50kom, da ljepse zvuci
Valjda se budu javili relativno brzo da napravim konacnu odluku i updejtam sve cijene, kad to naprave javim kam radite uplate i sutra/preksutra kad mi sjedne dovoljno para radim narudzbu.
Poruke kaj sam poslal :
Citiraj:
Autor Boobo-oobo for PiHut"
Hello.
So here are the final number of units we need :
RPi4 1GB - 6 units
RPi4 2GB - 14 units
RPi4 4GB - 60 units
Official EU Raspberry Pi 4 Power Supply (5.1V 3A) - 71 units
Official Raspberry Pi 4 Case - 52 units
Official Raspberry Pi MicroHDMI Cable - 51 units
Thats 80 units total of RPi4's and lots of extra's for them. We gathered 50+ units of each part, so if you have any more wiggle room on the prices of the Pi boards, cases, power supplies and HDMI cables, include it in the final quote.
Please include the VAT and shipping prices so that we have exact prices per unit that we need to pay for every item.
My email is :
Phone no. +385
Billing address:
Shipping address we'll sort out later, Im still not sure whats the best closest location in Slovenia for pickup.
If you need any more info, please let me know.
|
Citiraj:
Autor Boobo-oobo for GalagoMarket
Postovanje.
Imamo konacne brojeve komada pa Vas molim za ponudu :
RPi4 1GB - 6 kom
RPi4 2GB - 14 kom
RPi4 4GB - 60 kom
Official EU Raspberry Pi 4 Power Supply (5.1V 3A) - 71 kom
Official Raspberry Pi 4 Case - 52 kom
Official Raspberry Pi MicroHDMI Cable - 51 kom
Skupili smo 80kom plocica ukupno i preko 50kom za svaki od ostalih dodataka. Ako imate kakav popust jos na plocice, kucista, napajanje i kablove, stavite u konacnu ponudu.
Ako je jos uvijek moguca uplata u Zagrebackoj banci na Vas racun, navedite cijene po komadu u kunama ako je to moguce, da imamo tocne iznose za svaki komad.
Hvala i lijep pozdrav.
|
Citiraj:
Autor Galago
Pozdrav,
u privitku ponuda. Bolje cijene sem sredio na dodatcima, jer tamo može nešto više..
Dobava bi bila moguča na kraju avgusta (RPI 4, 4gb model ..)
Račun u Zagrebačkoj banki nemamo više (jer ste u SEPA sustavu) tako, da je moguče placanje na računa u proforma..
lp
Božo
|
Imate u mojoj tablici s desne strane "galago" dio, pa se vidi usporedba recimo s trenutnim cijenama sa PiHut stranice. Tam sam stavil ove cijene koje mi je poslal Bozo danas, spustili su dost na dodatcima, ali digli malo cijenu za plocice jer valjda nema dovoljno kolicine za veci popust. Za prijasnje popuste je bilo trebalo 75+ komada za veci popust ak se ne varam.
Citiraj:
Autor PiHut
Many thanks.
We're just awaiting another stock delivery - once this arrives I can raise an invoice for you.
|
Oboje su se kasno javili, oko 17:30 sam dobil obje poruke, nije do mene da sad to traje tak. Mislim da bu konacno PiHut spustil cijene isto jos i dost bu jeftiniji od Galaga. Galago me interesirala cijena za usporedbu bas, da vidim kolka bude razlika.