View Single Post
Staro 07.07.2019., 13:40   #6835
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Naj ga jebat sad i ti tako se isto može reći kako odjednom Intelovim korisnicima nisu više bitna zagrijavanja i potrošnja jer eto došli smo u vrijeme da su Intel procesori i topliji i rastrošniji, pa odjednim nije bitno Kod Zena+ odjednom je bio bitan samo 1080P gaming, a sad je odjednom bitan i 720P gaming. I to je tako, kroz povijest u svemu. Neka je konkurencije i neka je rat korporacija. Lako za cijene, ali barem će tehnologija napredovati.

Svatko u svoje doba nađe neku polugu koja kasnije ne vrijedi. U biti stvar je vrlo jednostavna - svatko neka si kupi nešto po potrebi/željama bez da ga moralne (jalne) vertikale ovdje uvjeravaju što da i što ne.

Istina ovo za zagrijavanje i potrošnju, dok sam imao FX-a imao sam ga pune tri godine tu ste mi sa time najviše vadili mast. Na kraju mi je i on sam vadio mast. Ja sam ovim drugima vadio mast sa delidanjem tj. trganjem procesora.

Gaming na 1440p i 4K nije upitan, šest jezgri i piči, BN je mali na tim rezolucijama. Nije upitan ni 1080p gaming na 60/75 hza, ostaje još samo upitno 1080p na 144 hza i nema tu više prostora za rasprave. Ako novi ryzen i to dostigne ni nemamo više o čemu raspravljati, osim o uloženo/dobiveno, dugoročnost platforme ili kasnijoj preprodaji. Postati će dosadno, možda i slabo aktivno.

edit; toliko od mene u ovoj temi
Mladenxy je offline   Reply With Quote