View Single Post
Staro 07.07.2019., 12:14   #6159
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Ja nisam ništa dobio, ali će oni dobiti dopis od mene. Kao što su dobili još prije 2 mjeseca, izvinuli se i obećali ispraviti evidenciju, kao nije kabel već optika i nisu ništa nakon toga promjenili ili ispravili. Jedino su poslali dopis svim agentima da se do daljnjeg na Amis optici ne nudi ništa i da tko mijenja paket seli se na kabel od Bneta.

Prije 7 dana zamolio sam ih da mi kažu koju maximalnu brzinu mogu imati na ovoj optici jer je trenutno 100/100 jer mi njihovi agenti nude u novoj ponudi 150/20 što je smeće jer da sam ja na kablu. I naravno nitko me nije nazvao i kazao pravo stanje stvari i koja je to maksimalna moguća brzina na Amis optici.

Toliko o korisničkoj podršci i odgovoru na zahtjev ili upit. Nekada kod bivšeg Amisa nazvali bi u roku par sati i rijješli problem ili odgvorili svrsishodno na postavljeno pitanje, no toga već dugo nema.

Nadam se da će 5G mreže doći vrlo brzo sa brzinama većim od njihove optike i flat tarifom koja će biti po cijeni njihove optike ili možda čak i niža, pa onda neka im infrastruktura stoji neiskorištena jer neznaju što čine prema svojim korisnicima.

Jer oni sada kao anketiraju nešto umjesto da su te koje anketiraju obavijestili o tome što planiraju s njima za ubuduće, a ne da ih ovako ostavljaju u mraku uz kontroverzne i netočne izjave prema tim anketiranima i praktično ucjenjivanjem tih istih u vezi usluge.

Sve se to pamti kao i to da su me prije 2 godie ostavili 15 dana bez kompletne usluge njihovom greškon jer su daljinski čačkali po ruteru i uspjeli ga zaključati tako da više nisu mogli daljinski do njega i onda su rekli da ću dobiti za to obeštečenje i da to ide automatski, no do danas još ništa od toga. A prije ovog kobnog čačkanja su čačkali po istom ruteru i ostavili me više od 20 dana bez telefonske usluge za što me također nisu do dana današnjeg obeštetili. U međuvremenu je izašao pravilnik od Hakoma gdje je nepružanje usluge po danu cca 300 kuna nakon propisanog roka u kojemu moraju otkloniti kvar, kako bi natjerali ovakve da otklone kvarove u razumnom zakonskom roku. Dakle da je onda vrijedio taj pravilnik imao bih par godina besplatan priključak s 3u1 uslugom. A ne da se moram sada dopisivati s njima za nešto što po njima ide automatski, a očito je da ne ide.
sakomako je offline   Reply With Quote