Updejtno je svime dosad, provjerite dal sve stima, javite ak sam zaribal kaj.
Galago mi se javil, poslali ponudu:
1GB - 37.21€ (275.12 kn)
2GB - 47.58€ (351.82 kn)
4GB - 58.56€ (433.00 kn)
PiHut ima na stranici cijene :
1GB - 34GBP (281kn)
2GB - 44GBP (363kn)
4GB - 54GBP (446kn)
Nije mi rekel na koju to kolicinu ide, mozda nema limit nego posto smo kupovali vec kod njih tolko.
PiHut nije specificiral popust, poslal sam poruku opet kolko bi to tocno bilo da mozemo donjeti konacan sud. Galago je spustil oke cijenu po meni pogotovo za 4GB model i sve su cijene jeftinije od PiHuta (mozda su to i ciljali

)
Osobno mi je draze kupovati iz GalagoMarketa, ak bude cijena tu negde, iz razloga jer sam kupoval puno puta vec kod njih bez problema, shipaju u Hrvatsku (ne treba nitko po to u Sloveniju i trosit na put, vrijeme i slicno) i imaju racun u Zabi pa se nebu izgubilo nist na konverziju u funte i slican davanja.
Posto je vec skoro kraj tjedna, ja bi da se skupljaju narudzbe do nedjelje, u ponedjeljak ujutro saljem konacan broj da se napravi ponuda i onda utorak/srijedu napravite uplate i ja to narucim.
Nisam jos dobil konacan odgovor za popust na PiHutu, zadnje je rekla :
Citiraj:
Autor Boobo-oobo
Hello.
Could you please specify the discount on 50+ units, how much will it be?
|
Citiraj:
Autor PiHut
Thank you for your message.
I will pass this on to my manager to look in and he will get back to you as soon as possible.
Kind Regards,
Natalie
|
Vjerujem da su bu znalo do kraja tjedna koji bude to popust u pitanju pa se za vikend konacno odluci kaj je najbolje.
Isprike kaj traje ovo, ja sam isto u guzvi ovaj tjedan pa sori ak je netko mislil da bu to bilo sve gotovo za par dana.