Citiraj:
Autor BsClocked
Klay se u trecoj zagrija par trica zaredom boom ozljeda gotovo.Nemam sta dalje nadodat .
Pa pametni ljudi su predvidali ka i svaka normalna osoba zdravi gsw vs zdravi rap 4/1 max 4/2.
Prognoza za sljedecih 6 g.
Bullsi prvaci 2020/21/22/23/24/25/26 
LP
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
|
da je babi kita ne bi trebala dida, tako zvucis.
Citiraj:
Autor domina
Kolega, objektivno kazes?
Pa kako mozes malo prije komentirat da izuzmeš regular season i onda bit objektivan?
Objektivno znači uzeti u obzir koliko su se najbolji igrači trošili i habali tijekom regular season, koliko su mladi igrači dobili minuta i napredovali. Objektivno je uzeti u obzir u koliko su finala igrali GSW.
Košarka nije jedan gejm, sve se akumulira: skill, iskustvo i ozljede.
To što ti govoriš o zdravom GSW je prošlost, to više ne postoji.
Isto tako možemo reći za Kawhia kako je mogao napraviti čuda na ga zaza nije dokrajčio.
Raptorsi su jednostavno bili jači i izdržljiviji, te naravno s boljom obranom, zato su i dogurali do vrha.
Nisam ja nikakav fanboy, jedva pratim basket, GSW mora poradit na obrani a ne na tricama.
|
takodjer, kosarku gledam tek toliko da sam u toku, a i eto, zivim u gradu koji sada ima prvake, ali da sam neki sljepi fan raptorsa, nisam.
Dapace, gledam to objektivno, i kritizirat cu ih.
Price, sto bi bilo da je bilo su smijesne.
GSW je imao svoje prilike kao i rapsi, a vidi se tko je na kraju bio bolji.
JEDNA BITNA stvar, Raptorsi i kad je Kawhi na klupi, ili lowry, i dalje konkuriraju, cak su imali i par jako dobrih stretchova sa najjacimigracima na klupi.
GSW kad je curry ili klay na klupi su topovsko meso.