Citiraj:
Autor renc
Vidiš to je potpuno kriva pretpostavka. Ja imam plaću debelo iznad hr prosjeka a i žena. Ja bi si bez pol muke mogao ubost neki mob za 6-7 tkn i da opet imam i za putovanje i za restorane održavanje auta, klincima za aktivnosti itd.
ALI....ja ne dam za mob više od 3-4tkn. Zadnji flag sam kupio za 3400 kn na njuški novi i sad ću to isto napravit. Ne pada mi na pamet preplaćivati to sranje. To ne vrijedi te novce kako god okreneš.
Bilo bi dobro da se vratimo na raspravu o mobitelima a ne o novcu.
|
Sve ti je to relativno
Da su flagshipi skupi, jesu. Skupi su korisnicima u normalnim drzavama, a nama u ovoj prčiji od držve su jos i skuplji posto je praktički cijena uređaja unificirana, a nasa primanja su takva kakva jesu.
Znači dolazimo do individulanog dijela shvaćanje cijele priče. Nekom je telefon uređaj koji sluzi za pozive i whapp, a netko taj mobitel korisi za puno vise stvari. Osobno spadam u drugu skupinu i telefon stvarno koristim za sve moguce i nemoguce stvari i zato mi nije psihološka blokada dati 5-6kn za aktualni flagship, jer znam da sam 2 god miran i vjerojatno cu biti poprilično zadovoljan. Naravno, bio bi 2x sretniji da mogu novi flagship kupiti za 3000 kna kad izađe, ali eto, trziste jednostavno ne dozvoljava takvu situaciju.
Nekom je granica 1500kn, nekome 3000, nekome 4000, ali zasto raspravljamo o tome? Svako kupuje sta zeli/moze i to je njegovo pravo jer kupuje svojim novcem.