View Single Post
Staro 29.05.2019., 11:18   #3413
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Doktor O Pregled postova
činjenica je da se onome tko je dao 5+ keka za telefon ne smije reći da njegov telefon ne valja/vrijedi i nešto ima loše. To sam već spomenuo. Mbilni uređaji su statusni simbol kod nas što je žalosno,ali ok. Umjesto da se kupuje znanjem i bang for buckom, kupje se telefon jer ga rekamiraju kvazi influenceri i kažu, to je super, to je in to si kupi. Tako se jedan brand koji nij do jučer bio tako jak, digne i na krilima te reklame napuca cijene i uspješno prodaje muda pod bubrege.

Nemam ništa protiv telefona, ali smiješno mi je kako je argument: sve je smeće, ali zato moj nije - je validan u jednoj nebitnoj internetskoj raspravi + a svi koji nemamo vavej nismo validni i vjerodostojni da nešto kažemo, jer eto, nismo blagoslovljeni bankovnim računima da osjetimo perfekciju današnje mobilne industrije, čini se.
Stvarno mi nisi jasan sa ovim stavom. Fanatik je sve ljepo objasnio.
Ali evo ja sam kupovao u 9om mjescu prosle godine mob i kako kupujem flagship svake 3-4 godine, kupio sam si za 5 somova mob. I meni je super. Nemam nikavih prigovora i zadovoljan sam mobom. A jedno dva mjeseca sam citao rivjue i dvoumio se i u jednom trenutku troumio.
Ali ako je tebi gust i ako te to stvarno veseli i cini sretnim slobodno mi popljujes mob. Samo mi nije jasno da li bi te i veselilo da sam recimo kupio mob za hiljadu kuna, tj nije mi jasno zasto te boli ako je netko svojim posteno zarađenim parama kupio ono sto je htio?

edit: Stvarno mi je vise muka od tih sekti...pa gori ste od ekipa sa ajFonima
Master_Hrc je offline   Reply With Quote