Citiraj:
Autor xGAME
Meni je obrnuto. Ne mogu smisliti fizikalne medije više. Ovak imam sve na accountu, ne moram se zajebavati s diskovima, ne zauzima mi mjesto negdje na polici, skidat igre ionak moram jer na diskove ili ne stanu cijele ili uvijek ima day one patcheva, mogu shareat acc i ta osoba dobije pristup svemu. I sto je da je volim imat library igara, bilo da je to na konzoli ili PC-u.
Još će i PS5 pokretat PS4 igre tako nije da će mi postat neupotrebljive nakon izlaska PS5.
A ovo kupovanje preko oglasnika, pa ne bih dao ni za jednu igru više od 100-150kn tamo kad znam da ako se malo strpim ću je na PSN-u dobit za cca 200-250 kn. Al da, kako kažeš, 100 ljudi, 100 čudi.
|
od iste bolesti i ja patim
rade kupim digitalnu po pola sa frendom i skupa platimo 200kn nego uzeti na disku za 300kn pa dok ju budem prodavao padne cijena i dobijem nazad 200kn, u oba slucaja gubim 100kn a igra mi ostaje za share-at dalje
jucer sam uzeo na may sale tomb raider definitive edition za 38kn, rise of tomb raider 20 year celebration za 90kn, shadow of mordor goty za 70kn i payday 2 za 38kn, sve skupa 236kn tj 118kn...i znam da ih nikad necu igrati dva ili vise puta ali za te novce nije me briga