View Single Post
Staro 28.05.2019., 16:59   #3386
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
@doktor zao mi je sto tako mislis al se ne pozivam na influencere poput mkbhda i njemu slicnim. Jerrya pogledam iz zajebancije i radi zabave. A kaj se tice znanja kako ti to onda kupis mob ili ti ga gdje se ljudi poput tebe informariju molim te prosvjetli nas koji kupujemo statusni simbol. Nadam se ne kod tech raxa.
Mislio sam na domaće influencere poput doris pinčić itd

Kupujem telefon da ima solidnu kameru jer volim fotku. Bitno mi je da je čist, da mogu ukloniti bloat i imati komplet kontrolu nad njim. Da traje bare 3 god i da mogu rutati da imam pristup novijim updateovima.
Prodajna moć nakon toga, s time da mi je recimo oneplus2 sad ono ako 300kn pa mi se ne isplati.
To je što sam naveo, i ti, teško je dalje one+ prodati, vavej i samsung nije.

Ne možeš imati sve, ali da pratim gledam trendove, usporedbe, a i imam jednog frenda koji je promjenio više telefona nego ti i ja skupa i njegovo objektivno mišljenje uzimam u obzir.

Ugl. to sum up, najbolji bang for buck, pa bio to xiamoi, nubia, oppo, xiomi, samsung...samo da koliko platim toliko dobijem i prođem bolje nego netko tko je dao 2000kn za recimo telephoto kameru ili neke wirless chargove itd.