Citiraj:
Autor adaksinjo
od dva kandidata za MVP nagradu regularnog dijela sezone, po meni je ograničen jedan, po tebi drugi, bome pošteno
naravno da Đani ima još puno prostora za napredovati, ali čovjek je izrazito dominantan u skok igri, blokadama, FG% u reketu, mislim da nema igrača u ligi kojeg obrane udvajaju više od njega i Kawhija. zašto bi on sad morao imati šut ko Curry?
jel Shaq imao šut? nije, al je imao sve ostalo i osvojio je sve živo i mrtvo i nikad nitko nije tvrdio da je loš igrač jer nema šut.
Đaniju samo treba par kvalitetnih suigrača za rotaciju u napadu i nema brige oko šuta, a ostalom došli su do finala istoka i vodili protiv Toronta 2:0,
tako da ti ovo ne stoji nimalo, hajp je u ovom slučaju itekako opravdan 
|
Nema nitko u ligi šut ko Curry, pa bome ne treba ni Đani imati.
Ali moraš imati kakav takav šut, barem da bude ok. i midrange jumper i TRICA bacanja su mu ispodprosječna u odnosu na ostatak lige. To su sve stvari na kojima se može poraditi da ima plan B, jer kad mu se zatvore prilazi on nema rješenja već vraćat loptu.
Naravno, ne govorim da ne valja i da je loš. Ali vrhunski igrači rade na sebi da bi ostvarili maksimum. Naveo sam već primjer Jamesa koji je praktički već pri kraju karijere u svoju igru uveo nove elemente i postao još bolji i opasniji. To na kraju krajeva i cijelu momčad diže, i rezultatski i po pitanju raspoloženja.
To je na kraju krajeva odlika dobrog leadera. Nema isprika, svi rade na sebi i daju max.