Pa dobro ja samo ne kuzim razlog da se netko ljuti dok su po meni u lg temi "pljuvali" kad sam uzeo g6 ja tad nisam toj ekipi nabijao na nos mob koji su oni u tom trenutku imali. Kao sto se meni sada na nos nabija huawei jer imam watermark po defaltu koji se nakon par slika vise ne vidi jer sam maknuo, tema huawei mene ekipa podjebava jer pisem svoje iskustvo sa huaweiem u huawei temi. Ne kuzim vas nekad bitno kad vam nes direktno kazem za tipa.xiaomi ili 1+ onda mi cmrljite i zivkate moderatore. Ja sam rekao xiaomi, a ne navedeni model i opet cu ponovit ako je netko zadovoljan neka je. Ja vidio hvala lijepa dovidenja otiso u huawei tabor za 2-3 god mozda cu opet otic u lg tabor.
Vise ekipe je po yt pisalo da 1+ 7 ne moze preko 5h, sta onda je ekipa online i lagala kad se samsungov preklopni trgao.
Pa onaj ekran 1+ pro modela mora cicat bateriju i bas taj superiorni zaslon bi ih mogao i kostati prodaje. Jer ekipa ne zeli tako skup mob sa bijednih 4-5h sota. Barem subjektivno ja nebi htio za 750€