View Single Post
Staro 28.05.2019., 12:45   #3364
yaya
Guest

Citiraj:
Autor vacs Pregled postova
Bravo bako, jos nam samo reci da ti je prva nokia bila n95 i sve nam jasno (moj je bio 5110 fyi)

Po cemu je daleko ispred svih? Jedino kamera, sve drugo je uzas, cijeli normalan svijet preferira vanilla android samo vi okorjeri vavej fanboii najsporiji i najodvratniji android skin ikada (ok, lg je jedini gori)

Jesi ikad koristio nokiu otkad je presla na android tj otkad je projekt sa microsoftom i lumia serijom propao? Mislim na ove low i mid range, najlosiji xiaomi je bolji od mid nokie, a da ne pricam koliko su nabili cijene svojim modelima, ali dobro, srecom je tu vavej pa nokiu ipak vise nitko ne kupuje

Da se nadovezem samo, moj op7 pro ima jadnih 4h, imam neki wakelock koji ga satra i trazim jos rjesenje..dok kolega na istom ovom forumu ima 4h sot i jos 40% baterije...no opet, i to je ne nebitno jer smo odavno svi navikli da punimo mob svaku noc ili cak ovi fanboii wireless charginga sto pune 0/24 jer im usput poloziti mob na charger
Nemam pojma, ne nisu imale kameru jos bvahaha, vidis kolko ti treba da me stignes
  Reply With Quote