28.05.2019., 12:38
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor yaya
Normalno da prica iz guzice, dok sam ja imala Nokie, igro se u pijesku, Nokia se naprosto nije snasla u novoj tehnologiji, imala je super kameru i to je sve, Huawei nije sam odlucio radit svije nego je na to prisiljen, i nije mrtvac definitivno, njegov najveci grijeh je sto je daleko ispred svih, posebno ispred gejfona, a xiaomi ce uvijek ostat osrednji uredjaj, zato ce i ostat
|
Bravo bako, jos nam samo reci da ti je prva nokia bila n95 i sve nam jasno (moj je bio 5110 fyi)
Po cemu je daleko ispred svih? Jedino kamera, sve drugo je uzas, cijeli normalan svijet preferira vanilla android samo vi okorjeri vavej fanboii najsporiji i najodvratniji android skin ikada (ok, lg je jedini gori)
Citiraj:
Autor Matta
Rebrandirana kineska smeća ? Svoj launcher ?
Pričaš onako, iz guzice, ili možeš elaborirati detaljnije ?
Nije da branim Nokiu, zasrali su prije 6 godina i na žalost dan-danas nemaju one inovativnosti koju su imali prije (ništa čudno, s obzirom na financijsko i ostalo stanje kompanije i trendove na tržištu), modeli im nemaju onu probitačnost koja bi trebala da pokrene stvari, utapaju se u prosječnosti. Ali da su rebrandirano smeće, mislim da to ne stoji.
|
Jesi ikad koristio nokiu otkad je presla na android tj otkad je projekt sa microsoftom i lumia serijom propao? Mislim na ove low i mid range, najlosiji xiaomi je bolji od mid nokie, a da ne pricam koliko su nabili cijene svojim modelima, ali dobro, srecom je tu vavej pa nokiu ipak vise nitko ne kupuje
Citiraj:
Autor xlr
Sot kao podatak ovisi o pojedincu i sto faktora, al to i ti znas. Cura koristi mob ovako, jutuber onako, najcesce imas razlicit rezultat. Ali kad pojedinac povuce paralelu i kaze xiaomi mi ima 4h, a huawei 5h, e to mene moze navesti na zakljucak kako huawei ima nesto bolju autonomiju u istim uvjetima koristenja.
Onak, citam za note9 (moj mob) netko ima 4-5h max, netko 8h, a kod mene 5-7h. Nema tu bas puno pameti
I ja sam citao na par mjesta da 1+7 ima kriminalan sot, al ne mogu se vezati za taj podatak jer... Ne mogu.
|
Da se nadovezem samo, moj op7 pro ima jadnih 4h, imam neki wakelock koji ga satra i trazim jos rjesenje..dok kolega na istom ovom forumu ima 4h sot i jos 40% baterije...no opet, i to je ne nebitno jer smo odavno svi navikli da punimo mob svaku noc ili cak ovi fanboii wireless charginga sto pune 0/24 jer im usput poloziti mob na charger
|
|
|