Citiraj:
Autor devaa
Pa ja sam reko nemam nista protiv svako kupi sta zeli za svoje novce. Ja kupujem telefon koji tjeram sljedece 2-3 god po tome mi se mid range kinezi ne kupuju. To da ja mijenjam mob 2x godisnje onda bi kupovao te mid range kineze ovak mi to nema smisla. jebiga, cuo sam da su ljudi zadovoljni i sa xiaomi i 1+ i neka su jer su dali novce za to. Ali meni ovaj 7 pro izuzev izgleda i nepotrebnog 90hz displaya ne nudi nista vise od s10, p30p, xs max. Jos ima nepotrebnu pop up kameru koju su mogli stavit kao tear drop notch i umjesto cijele te pizdarije bubnut headphone jack. Jer kad vidim koliko je ta sva mehanika zauzela mjesta naguro bi 3 headphone jacka pa da svi slusaju. I ne mogu se ne zapiti kako unazad par generacija nisu nasli za isti, unatoc manjim gabaritima telefona. Hebiga
|
Citiraj:
Autor devaa
Oprosti ja koji god sam vidio xiaomi kod zacka na testu to je bilo zali boze, covjek nije ni poceo sa testom izdrzljivosti a mob se poceo raspadati. Sorry meni xiaomi nije mob pa maltene da je u rangu 3 trenutna na tronu.
Ako ne za 2-3 god cu vidjeti i opet uzeti ono sto mi u tom trenutku bude najvise odgovaralo. No sa 100% sigurnoscu ti mogu reci da to xiaomi sigurno nece biti. Ne kazem da su ultra losi, ali za mene mojih para nisu vrijedni.
|
Devaa, Neznam po čemu su to tebi Xiaomi loši mobiteli. Svi, ama baš svi modeli u ponudi su price/performance jako dobri. Osobno koristim MI-A2 6/128GB, ćipset Snapdragon 660, skoro god. dana, brz, pouzdan, baterija ok, super brzo punjenje.... nema nikih problema. Ah da i kamere su u svakom segmentu koje nude flagship. Da ne spominjem da moj radi na stock Androidu One, bez bloatwarea i sličnih sranja. Nisam gledao recenzije od tog Zacka, ali pogledaj malo i druge po webu, nigdje nisam našao loše recenzije za bilo koji njihov model u ponudi. Što se tiče kvalitete izrade, miljama su bolji od Samsunga i još nekih razvikanih brendova... znači metalno kučište, solidnost na nivou itd. Ako su tebi Mi-8, Mi-9 ili MI-MIX-3 loši mobitel, onda jbg, stvarno neznam što reći...