Citiraj:
Autor adaksinjo
jasno da je, uopće ne tvrdim suprotno, al vidiš i sam da čim nalete na ekipu, odnosno Kawhija koji ih pospremi u džep i u obrani i u napadu, postane jasno da je to doseg ove ekipe.
svi ostali se pojačavaju i pokušavaju napraviti neku jezgru ekipe oko koje posložiš mlade role playere i nadaš se najboljem. jednostavno mislim da Bucksima treba dobar niski igrač, odnosno šuter koji može biti i razigravač, a ne da si Đani konstatno sam mora graditi poziciju, gubiti snagu na stvari koje ne bi morao raditi baš svaki napad.
|
U današnjoj ligi za osvajanje titule svaki superstar treba barem jednog vrhunskog sidekicka, kao što je James imao Irvinga. U GSW imaš praktički AS petorku, i uz odličan sistem igre jako teško ih je dobiti, puno toga se mora poklopiti.
S te strane Đani nema takvog partnera, i to se vidjelo sad protiv Toronta. Nema ga ni Leonard, zbog toga će teško dobiti GSW.
Vrhunski španer koji može kreirati i za sebe i za druge bi uz Đanija vjerojatno bio prevaga protiv Toronta. Ali ne znam uopće što Bucksi mogu po tom pitanju učiniti, a opet, na njihovom mjestu se Lopeza ne bih odrekao.
Ali ostajem i pri tome da Đani za korak više mora postati barem solidna prijetnja s poludistance/distance. Pa i James koji je sila od početka karijere, je tokom iste dodavao u repertoar nova "oružja" poput trice.