Citiraj:
Autor devaa
Oprosti ja koji god sam vidio xiaomi kod zacka na testu to je bilo zali boze, covjek nije ni poceo sa testom izdrzljivosti a mob se poceo raspadati. Sorry meni xiaomi nije mob pa maltene da je u rangu 3 trenutna na tronu.
Pa to ti kazem propali su nisu pratili sta mi korisnici zelimo sony opet izda mob, mob opet ima mesa oko ekrana kao da je iz 2014.
OP7 bi mozda bio dobar da ga nisu usrali sa nepotrebnim 90hz zaslonom koji na kraju daje jedva 5h sot-a ak i toliko ispravi me ak se varam. Ali da dam 750€ za mob kojemu je baterija u rangu mog nekadasnjeg g3, hvala al nebi pa taman da se napuni od 0-100% za 5 min.
Ja sam prijatelju sa svojim p30p otisao od doma jucer ujutro u pola 7 sa 100% baterije trenutno sam na 44%.
A lozenje na kameru nisam nikad shvacao. Niti sam ikada kupovao mob iskljucivo iz istog razloga. Kamera, ko kamera. Ak kupis flagship "nepisano" je pravilo da i kamera u paketu "mora" opravdavat naziv flagship i cijenu.
Ja nemam nista protiv 1+ samo sto nema sto trazim. Ja sam dosad isprobao od lumie do ajfona. Uz htc, sony, lg i sad huawei. Koji mi je drazi bolji svi su oni u svojem zivotnom vijeku slave bili dobri.
Htc mi je bio vrh npr. imao sam m8 uz jos neke, al sta ih je ubilo prenapuhane cijene i svake godine dok su drugi smanjivali meso oko zaslona htc kao da je u inat svima ostavljao i jos dodavao i jbg.
Xperie su sve redom maletene bile iste, i compact verzije su prolazile dok se ljudi nisu zasitili malih ekrana i visoke cijene istih i zakljucili da ce za iste pare uzet nesto vece sa istim hardverom.
Uostalom ja cu p30p sigurno kroz 2-3 god lakse i prije prodat nego jedan 1+ u hrvatskoj barem. Naravno ako ova komedija s amerikom zavrsi u korist svima. ponajvise potrosacima i huaweiu.
Ako ne za 2-3 god cu vidjeti i opet uzeti ono sto mi u tom trenutku bude najvise odgovaralo. No sa 100% sigurnoscu ti mogu reci da to xiaomi sigurno nece biti. Ne kazem da su ultra losi, ali za mene mojih para nisu vrijedni.
|
Ja kupujem radi kamere, sa svakog drugog mobitela se mogu javit i nazvat i s onog s tipkama, kupujem radi brzine, kamere i baterije, ne radi konjskih trka i sto se tice da je uvijek nesto kinesko , je i iphone slazu kinezi, almislim da se zna sto je pjesnik htio reci, bolju sliku radi samsung s kamerom od 16 nego ovaj od 40 mpixla,,itd joj kolko se gluposti jutros nacitah sorry ljudi..ajmo vidjet ko je danas digao ruke od huaweia