Citiraj:
Autor devaa
A dosli tam neki oppo, xiaomi i ostala sranja srednjeg ranga.
|
Vidiš, sranja. To uopće nisu sranja. To su super telefoni koji nude za cijenu bolje pakete nego krvavi vavej. Jedan poco phone je bio 300e kad je izašao.
Rootaš ga i staviš gcam, on je radio slike gotovo kao pixel 3, najjači kamera telefon na tržištu tad.
Uvijek ista priča, imaš xiaomi, oneplus, oppo, realme itd. to su smeća, to su mobiteli za siromahe., ali vavej je ono mobitelčina koja do prije 4-5 god nije postojao već su sv se tukli oko samsunga i applea.
Tržište varira i mijenja se, krive odluke su mnoge jake firme odvele u propast. Ko je bio jačio od ericssonovih preklopnjača tada? A di je ericsson sad itd.
Isto kao Nokia, čisti kinez sada, ni upola one finske moći koja je dominarala davno prije.
Poanta je pratit tržište i kupovati telefone koji su dobar omjer uloženo i dobiveno, s time da se isti da prodat kasnije da vrati vrijednost.
Ponavljam, prestanite sa spikom : moje je najbolje, sve drugo je smeće, kao da ga ti doma sklapaš jbt.
za cca 5 god huawei će bit samo sjećanje, a dominirat će neki novi kinez, ako ih ne zabrane u cijelom svemiru i bolit će me kiflica, kupit ću ako valja i nije skup kao što sam davno oneplus2 i nije razočarao, a vidi vraga nije bio samnsung niti iphone i ljudi kad pitaju koji je to telefon, reko one plus 2, kakvo je to kinesko smeće pitaju takvi kao ti.
A pogledaj malo tko je na vrhu flagshipova i trenutno jede sve performansama, one plus 7