Citiraj:
Autor Drug Brko
Doktore, nisi mi odgovorio na pitanje. Čak štoviše, izvanredno si ga izbjegao.
Pa da ponovim:
Svi spominju neka prava, a nitko obaveze. Da, imaš pravo to pisati, ali obaveza ti je da ne dižeš tenzije na forumu niti podjebavaš korisnike koji koriste watermark.
Moja obveza je da ti kažem da ta svoja mišljenja ostaviš za neki drugi forum ili internet, a pravo mi je da te udaljim sa foruma na trajanje koje osjetim da je primjereno.
Pa te lijepo pitam, oćemo li nastaviti putem prava ili obaveza? Ti odlučuješ, meni je svejedno
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
|
pardon nisam vidio, od par postova uvrijeđnih likova koje ne znam čime sam uvrijedio tvoj mi je promaknuo.
Nigdje nisam dizao tenzije, nikoga uvrijedio. Svi smo odrasli ljudi, ako ja kažem da je držati water na slici smiješno, hoće onda vas tu 5 koji imate taj telefon odmah ugasiti watermark? Pa ono boli te kifla za randoma s interneta.
Malo sam se našalio, trebao sam zalijepit više ovoga kako kaže zvone

pa bi drukčije izgledalo.
Ako ti misliš da sam ja prekršio pravila postanja, uvrijedio nekog na bilo kojoj razini, ili takvo što, iskoristi svoje pravo i ovlast da me udaljiš s foruma koliko god ti kao takav, postavljen na tu poziciju očito radi nekih svojih sposobnosti procjeniš, nema nikakvog problema.
Sve u svemu, da se vratimo na temu, i ostavimo watera, vidim da su tajvanski i japanski operateri otkazali ugovore huaweiju, nedgje sam pročitao. Hoće to krenuti sad lančano redom ilinema straha da će se i buduće modele moći kupiit u domaćim nazovimo ih operaterima?