View Single Post
Staro 27.05.2019., 15:19   #3307
Doktor O
I encompass, and I eclips
Moj komp

Doktor O's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
uf al se digli svi brzo na zadnje noge, očito sam dirnuo di nisam smio.

Niste shvatili no dobro, kupuj što hoćeš radi što hoćeš, ali ako se kurčiš s time, i forsiraš ta sranja kao da imaš 12 onda si ljakse i to je to. Kratko i jasno.

Znači, lik kaže, watermark je default jer ga je očito sram. Javi se drugi dečko i kaže ne, mora se upaliti. Sve jasno.

Nisam nikoga mislio nit želio uvrijediti, samo sam se izrugao time kako se ljudi jako preseravaju s time, i to je baš smiješno. I dalje ponavljam huawei je strašn telefon koji da ima otključan bootloader mogao bi biti još bolji i to je to.

Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova

Kak si ti nekom sprdaš, tak se tobom neko sprda, jednostavno.
Jasno, i to je to. Svi se rugamo jedni drugima na ovaj ili onaj način, radi ovoga ili onoga. Gle onog gle mu frizuru, gle seljaka, gle mu auto, gle mu ženu, takav smo narod. Ako se rugam nekom sa watermarkom ne znači da imam nešto protiv te osobe, nego mi je smiješno kako si je on bitan jer ima p30 i jasno da ću se rugati s time.

A ovbdje na forumu sve sami poštenjačine i kulturnjaci, siguran sam da se nikom niste isprdali radi nečega, ako ništa, radi neznanja, što se ovdje vole ljudi ismijavati

no dobro, nema potrebe za dizanjem, nisam nikome ništa loše mislio, a sad ako ste se našli u tome ''slika na fcb: sat, volan i p30 lens s natpisom: malo chill uživanje i 312312 heštega retardirana'' to nije moj problem, ali da je trash trash je