View Single Post
Staro 25.05.2019., 21:28   #3274
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Ma decki moji ja tu osobno nemam nista protiv nikoga i nije to kvalitetna diskusija niti rasprava ako se tu i tamo ne pokacimo. Kazem bez uvrede svima, ja tu fakat nikoga ne hejtam niti nis.

Mi ovako na nekoj razini intelektualnoj da se tako izrazim mozemo svi skupa se nac popit cugu i popricat ko ljudi ovo je forum. Ovdje se meni ne pazi na pravopis i izrazavanje. Di sam sta fulo reko bla bla.
Kazem nista osobno ni k srcu. Imao sam lg po temi pljuvao po lgu, imo sam ajfon pljuvo po temi ajfon, nisam fanboy. Kupim sto u trenutku kupnje odgovara mojim da kazem kriterijima.

Probao sam xiaomi kazem nije za mene, ako je nekome super meni je drago da je.
Na kraju srednje, pocetku faxa meni je to sve jos bilo zabavno, gledao sam, pratio cyangenmod itd itd. Mislim da sam najvise romova skidao od nightya mislim da mu je tak bio nick na cgu, redovno je azurirao, prezadovoljan sam bio s njegovim romovima.

I da vam iskreno kazem pored galaxya s3, moj najdrazi rootani telefon koji bi jos dan danas koristio da mogu je bio htc hd2 znaci evo sad me oprala nostalgija sad bi ga iso trazit po ebayu.

Nego on topic ja mislim da su danasnji mobiteli.dovoljno brzo da barem kod ovog viseg ranga barem meni osobno nema potrebe za rootanjem i custom rom. Yes da to meni fali i bilo mi je zabavno pogotovo u pocecima, ali jednostavno vise ni nemam vremena se zajebavat s time. Valjda mi brko nece previse zamjeriti na postovims u zadnje vrijeme.

U svakom slucaju da su meni vasa misljenja, komentari, kritike i ostalo samo tako olaki. Ja vjerojatno ni nebi tu sad tipkao s vama, zato kazem nemojte moj bezobrazluk ponekad uzimat previse k srcu. Ovdje ima puno kvalitetnih ljudi i meni je drago da imamo zajednicu gdje mozemo diskutirat, komentirat i povremeno se zakacit. 😉

On topic p30p vidim nesto brzu i fluidniju radnju u odnosu na mog prethodnika g6.
Swipe zamijenjen gboardom, gluposti poput gplay filmova, glazbe, amazon, itd iskljuceno, deinstalirano sta se dalo. I mobitel pa evo tak dobro radi pa cak i da ima otkljucan bootloader stvarno barem zasad ne vidim ama bas nikakav razlog zasto bi ga isao rootat.
devaa je offline   Reply With Quote