View Single Post
Staro 25.05.2019., 18:29   #3266
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Fanboyizam nema nikave veze sa mojim misljenjem o xiaomiu tak da ne lupetaj gluposti. Huawei nije jedini i prvi proizdvodac telefona koji sam imao i koji cu imati.

Tebi se moje misljenje o xiaomiu ne mora svidjeti niti se moras sloziti sa istim ukoliko nisi znao odnosno obojica.
Xiaomi sam vise puta isprobao i slusao svakodnevno od kolega sa posla o njemu.
Za mene to nije mob i tocka. Da li ste tebi moje misljenje svida ili ne mene tak boli kurac kak i tebe za moje.

Druga stvar ja nemam potrebu rootat i drkarit po flsghsipu kojeg u principu zamijenim svake 2 do 3 godine. Sta ce biti za 2-3 godine kad pozelim odmahnut huaweiu mozda opet huawei a mozda i sony i nokia. Xiaomi sugurno nece. Jer za moje potrebe whatsappa, mailanja, office paketa, naslikavanja, koristenja droid edita ( notepad za mob ) i igranja pokera online. Uz klasicno koristenje samog telefona kao telefona svaki moj flagship ce bez beda moci podnjeti te pizdarije sa stock romom u vremenskom periodu koliko cu ga ja imati.

Ako ti nemas pametnijeg posla u zivotu nego stalno drkariti po custom romu i generalno se opcenito toliko okupirati glupostima vezano za same telefone onda prijatelju samo naprijed ja ti zelim srecu bio to oppo, xiaomi, zte, 1+ ili sta god da tebe ili obojicu veseli. Mene su custom romovi i pizdarije odavno pustile, jos od kako cg roma nema.
devaa je offline   Reply With Quote