Citiraj:
Autor Dottore
Živiš u prošlom vremenu i toliko (velike)greške u pismenosti (da budem pristojniji,lol).
Pravi si DASA ako nisi koristio Huawei. Gluposti si nadorobio u cijeli post.
Watermark može isključiti/uključiti u postavkama kamere. Toliko o tvom površnom znanju , dužem tipkanju.
Kakve veze ima root u cijeloj priči ako se radi o novom uređaju? Jesi li uopće svjestan što si napisao odnosno htio postići?
Factory reset jedva koristim čim mjenjam mobitele (naravno i provjeriti FRP lock), battery drain je prisutan u aplikaciji pa to zna ispraviti kroz update.  Dakle, nisam rootao od doba Lolipopa i time uštedio vremena na živciranju.
Ne zanima me kvazi razne modificirani aplikacije, blackmartovi, root. Dakle, nema slobode koju češ trošiti vrijeme na optimalne postavke.
Ti si spomenuo fanboyizam sa Oneplusom (lol, dva puta) u ovoj temi i previše nepristojan da spominješ slijepi huawei (li la vavej) fanovi.
Što je i najvažnije pokazao svoje pravo lice. Lol, pardon, nisam mogao sudržati, lol ovaj khmm lol 
|
A gle, barem ne pišem čovijek kao ti, ali dobro, slobodno me ispravi.
Jasno da se može, i to se može na svakome, ali kako će onda ekipa sa fcb znati da ja imam vavej p30, ako nemam watermark na slikama?

nisi skužio sarkazam, ali ok je.
Pa ok, voliš reklame, bloatware i app koje se ne mogu maknuti. Vjerojatno imaš i memory cleaner booster programe pa čistiš s njima telefon svako malo, ne bih se čudio, kad pišeš to što pišeš.
Nisam spomenuo, naveo sam primjer, kako čovjek objektivno može reći, ovo valja, a ono drugo ne valja. Isto tako, kupuješ telefon po sebi. Nekog ne znaima kamera, kupi onda nešto bez bijesne kamere. Tražiš čisti andorid, brzinu, snappy exp, pa uzmeš onda nešto sa puno memorije i jakim procom.
To sam želio reći, a ne jebeni fanboyizam vezan uz vavej koji me živcira kad seljak do jučer na nokiji 3310, sad na p30 i drka s watermarkom jer isti ne zna isključiti.
Volio bih da se huawei da rootat i da se iz sustava mogu maknuti smećaste nepotrbne aplikacije, da mogu na njega stavit magisk/green itd.
To je meni, kao meni, kao ja bitno. Ti smatraš da to nije bitno i ok.
Svakom njegovo.
Do jučer kad je huawei bio nebitan, svi su nosali s4 samsunge i bili face.
Ko je došao sa oneplus/xiaomi/huawei/zte...kakvo ti je to kinesko smeće, sad huawei odjednom mobitelčina ono, koji mob imaš, ako nije p30 ništa.
ma lol, aj nebitno, uživaj u slijepo fanboyizmu