Da, jer rootam telefon jer je slab, pa da se lakše nosi s aplikacijama, jedini razlog.
Ja bar živim u ovom vremenu, barem što se pismenosti tiče.
Sloboda koju nosi rootani telefon, adblock, razne modifcirane aplikacije, blackmart, masu upgradeova za starije telefone gdje recimo moj trenutni oneplus 2 'ladno radi na lineage 16, tj, androidu devetki, a inače ofišl je stao na 6 ako se ne varam.
Jasno da kupiš p30 i ne sekira te root, ali ako ga nećeš mjenjati 2-4 god i držat ćeš stari soft na njemu dok svi idu naprijed svaka čast, ali budeš onda svako malo factory reset kad se zablati, jer drukčije ne ide, a da ne pričam o raznim battery drainovima koje ne možeš kontrolirati.
Ponavljam, p30 nije loš mobitel, nipošto i prililčno prepotentno bi to bilo izjaviti. Ukazao sam na neke stvari koje mi ne pašu i nije mi u top ''want to buy'', da nađem ispod svih cijena ne bih razmišljao, ali ovako, meni je uvijek bitniji mobitel koji traje i koji rootan ide do svog max.
A ako je netko kupio isti za slikanje slika iz diskoteke i sretan je dapače, ali ja sam s svojim k750i i bljeskalicom uspio uhvaitti neke od najluđih snimaka i fotki i dan danas su uspomena, iako nisu u 48mpixu
Ne volim slijepi fanboyizam, volim ljude i cijenim koji kupuju neku marku, ali kažu, dobar je, ali tu kaska.
Moj kolega je uzeo one plus 7 pro, odmah pri izlasku. Sjednemo na piće, mobitel ono, avion. Kaže odličan brz, ali kamera, ali ovo, ali ono. Nije perfketan, nije unikatan, i može kulturno objektivno reći, e tu je lošiji/bolji od konkurencije,
samo očito slijepi vavej fanovi to ne mogu.
Vrh crinega je watermark p30 shot with quadriple leica lenses itd.
Svaka čast, dok slikaš yuga za prodaju, nek se vidi da si dasa sa p30 lol