Citiraj:
Autor devaa
A koji nije pun bloatwarea ja sam podosta app obrisao svega par se neda obrisati.
I reci mi sta tocno ekipa danas trazi uz amoled display i ogroman, iznad prosjecne kamere, jako dobre baterije ? I jos neke tamo sitnice ? U koji kos za smece bi onda stavio s10 i ekipu ili jedan XR koji kosta kao p30p maltene a losiji po speckama i ostalom 2x ?
|
oneplus, novi zen 6 itd. Ima ih sa osnovnim sučeljem bez bloata + otključani bootloaderi, imaš čist perfektan mobitel i potpunu kontrolu nad njim.
Traži se (ne ja) ali ekipa: ip68, wirleless charge, 3.5 jack, fast charge itd.
ne, s10 ne stavljam u koš, s10 će koštat ispod 4 soma uskoro i bit će super buy jer će se moći na njemu nešto i napraviti za razliku od os-a koje nudi huawei.
Citiraj:
Autor Deamon101
Privatni topic?
Da imam love kupio bih p30 sa najboljom kamerom na svijetu.
Huawei je toliko dobar mobitel da iako je nekoliko godina star apsolutno ništa na njemu neće štekati, a aplikacija instaliranih ohoho.
Aplikacije koje vam ne trebaju doslovno maknete sa telefona kroz 5 sekundi na jednostavan način.
Takva su moja iskustva.
Koristim rabljeni p10(500kn), prije toga rabljeni p8(300kn), prije toga nekoliko samsung smeća isto rabljenih gdje je sve štekalo. (možda je danas drugačije)
|
jasno, pogledaj kako snima, i kako se nosi s konkurencijom.
Selfie je ok, snimanje je dno, jedino gdje prednjači je noćna slika i zumiranje od čega jedno i drugo prosječni korisnik nema previše koristi, čast iznimkama
Da, siguran sam da makneš sve aplikacije koje dolaze predinstalirane u sustavu i koje sustav konstatno drži upaljenim.
Ne znam ih točno sad nabriojati, ali siguran sam da imaš aplikacije koje ne koristiš, a ne možeš deinstalirati, samo zasutaviti, pa se pitaj zašto.
Da otključaju bootloader da možeš na njega drugi os to bi bio strašn fon.
Ovako ga izvlači kamera i baterija eventualno.
Iako ne, nije smeće, nije loš, samo iznosim ono što mi se ne sviđa za tu cijenu.