Citiraj:
Autor sti
@ mamut - Blokirane su u Kini, to ne sprječava Huawei da na vlastiti store stavi Twitter app.
Osobno koristim 5% Google-ovih aplikacija na svom mobitelu - aktivno Gmail i ponekad Youtube i Maps. Za sve ostalo koristim non-Google aplikacije.
Da li bi prešao na Huawei OS da se pokaže kvalitetnim? Da.
|
Zakaj sve mjerite prema sebi. Gledamo globalno. Većina nemre bez ytube, instagram, face, wapp, viber....a čisto sumjnam da bu npr. HR mbanking na huawei storeu. Meni su bitni mbanking (plaćam račune u 5 minuta itd), ytube (koji ima hrpu korisnih stvari a ne samo debile influencere koje gledaju klinci), viber i wapp radi konekcije s ekipom iz djetinjstva i kolegama, gmail....moji klinci još koriste snapchat i taj wapp.... Bez facea bi i mogao iako ga treba imat radi nekih korisnih informacija vezano za neke firme, ugostitelje, objekte, udruge itd itd. Instagram niti nemam al ovi mladi bi skvičali da ga nema. Gmaps koristim jer mi se pokazao jako dobrim a đabe je. Ako ćemo tako mogli bi i bez moba kao što smo mogli prije.
E sad, sumnjam da će devsi pisati još appove samo za huaweijeve korisnike a i dalje ostaje pitanje što je sa dobavljačima hardvera. Čak i taj kirin ovisi o nekim dobavljačima određenih dijelova.
Citiraj:
Autor devaa
Moguce, ali za kinesko trziste ne vjerujem. Ja sam malo neki dan surfwo huawei app storeu vise manje svih nama bitnih app ima.
|
Sad ih ima a kasnije?