View Single Post
Staro 21.05.2019., 16:04   #6920
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Da, slazem se. Definitivno su mogli ubaciti ufs3 i brzo punjenje, ne nesto ekstremno tipa tipa 50+w, dovoljno bi bilo 20-25w... No kako kolega kaze, kompletna s10 serija bi trebala dobit update koji ce omoguciti to 25-vatno punjenje jer se ne radi o hw limitu... Sto se tice ufs-a 3.0 - po nekim testovima djeluje malo je precijenjeno i puni potencijal se vidi samo u određenim scenarijima koje prosjecan korisnik tesko moze primjetiti, Gary je to dobro objasnio u ovom videu...

Super, ali sa svojim uber hi end telefonom su isporučivali 15w punjač, ok, sw updateom se mozes rijesit jace punjenje, ali nemogu preko OTA zamjeniti (preslab) punjač

Citiraj:
Autor DiRT Pregled postova
Uzo bi ja čak taj S10 (naravno ne za tu cijenu neg za 4k max), al zbog navedenih stvari, najviše zbog nedostatka ufs3, ne. S7 i dalje služi, šteta kaj nema Pie, bila bi strojčina i pol, još bi bio savršeniji. Al nema veze, opremio sam se ja sa temama i ikonama, tak da svaki dan ak oću imam novi uređaj.

Ček stvarno, ufs3.0 je deal breaker? Hw stvar koja se u pravilu najbolje i zapravo jedino vidi u sintetici?

srale7 je offline   Reply With Quote