View Single Post
Staro 20.05.2019., 09:57   #178
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Generalno, ovo je sapunjara i pol . Imas svega, mita i korupcije jer smo takva drzava, teskih zivotnih srceparajucih prica, dodatan zaplet sa svjedocima koji se neocekivano pojavljuju od nikuda, jedna strana drzi kokice, druga pepsi i...........tako.

Samo mi je Sudnica, onaj šrot sa šesterorazrednom glumom, sada u glavi.

Jebote - daš mobitel na servis i adio!
Poslikas prije toga, sibnes na mail isti dan, ne trebas biti Einstein da bi ovo napravio!
Koji se vrag patis, ides fizicki?? I to s mamom??

Sorry frende, no zivimo u 21-om stoljecu i imamo brdo tehnologije oko nas.
No s obzirom da si OSI (a jebaj ga, i ja sam OSI na donje ekstremitete i sve hendlam sam), znam da je jebački teško.
ZNAM.

No olaksaj si, ne kompliciraj. Telefon u ruke, halo, situacija takva i takva, moja situacija takva i takva, molim vas da mi objasnite sve sto treba napraviti jer sam OSI.

I da vidis kako ljudi pokazu razumjevanja.

Ponavljam, ovo sve govorim iz osobnog iskustva. I svakako da naletim i ja na čobana ili na kravetinu kojoj bi uskratio daljno razmožavanje, no svugdje ih ima i toliko se dugo "borim" da ih niti ne jebem vise.

Point is - koristi tehnologiju, zato smo ju i izmislili, da nama sluzi. Pogotovo jer je ta ista tehnologija bitna nama koji nismo up-to-date, po pitanju zdravlja.......
Ako je rijec o mentalnom hendikepu, a po tvojoj retorici nebi nikako rekoh, onda razumijem. No fizicki hendikep bi te trebao tek mentalno ojacati .

Burko je offline   Reply With Quote