Tema: Košarka
View Single Post
Staro 19.05.2019., 21:22   #3750
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Brzo se zaboravlja kako je teško dobiti GSW kad je PO. Imali su i OKC (još s Durantom) i Rocketsi G7 i prednost u njoj. Nisu uspjeli. Jedini su im titulu uzeli Cavsi prije dolaska Duranta, a i tu se moralo puno toga poklopiti:
- prvo, željni slave ganjali su rekord u sezoni i uspjeli, ali se nepotrebno izmorili pred PO dok su se drugi čuvali
- suspenzija Greena u finalu
- ozljeda Currya zbog koje jednostavno nije mogao normalno igrati, što se najbolje vidjelo kad nije uspijevao Kevina Ljubav riješiti u G7, inače vrhunskog obrambenog igrača
- ozljeda Boguta i nije igrao zadnje dvije tekme
- s druge strane James, plus još dva AS igrača i solidna ekipa oko njih (da, znam, Lebronovcima nikad nitko nije dobar )

A i to je bilo jedva. Ne govorim to da hvalim GSW, već da stavim u kontekst Buckse koji imaju samo Giannisa na elitnoj razini. I par dobrih rotacijskih igrača pride. Ne vidim kako će Bucksi braniti GSW napad dok s druge strane Dray, Iggy, pa i Klay su sve odlični obrambeni igrači. I Durant naravno, bude li igrao. Čak i da Giannis da svoje, i odigra partije života, neće biti dosta. A ovaj GSW, i bez Duranta, i bez dobre klupe, sa skraćenom rotacijom, po meni je too much za Buckse.

Bude li drugačije, pojest ću svoju trenersku diplomu koju nemam