Citiraj:
Autor adaksinjo
izgleda da ce ovaj Milvoki dobiti i GSW, samo trebaju imati prosjecnu sutersku vecer, ne moze to Steph sam dobiti.
|
Ajde i da ti fulaš konačno.

Osobno, mislim da bucksi nemaju šanse.
Ispod obruča ima lijepo napisano na koga bucksi liče sa stilom i trenerom.
Citiraj:
Od napadačke nesebičnosti do defanzivne požrtvovnosti, Bucksi sve više podsjećaju na Spurse, pa bi samim time i Giannis bio svojevrsni Timmy. Brojke mu jesu u rangu Shaqa i Abdul-Jabbara, ali ta usporedba s Duncanom možda je i najbolja obzirom na to kako vodi ovu momčad na svim razinama, od međuljudskih odnosa do primjera na parketu. Šampion se rađa pred nama, sada još da utvrdimo tko su Tony, Manu, Bob, Bowen i ostali.
|
S tim da ja ne bi išao tako daleko, osim Giannisa nemaju elitnog igrača, sve redom solidni rotacijski igrači koji nigdje nisu pokazali kvalitetu da mogu biti nositelji. Ajde koliko toli koimaju middletona. Ostaje opet veliki upitnik što će biti s momčadi u sljedećoj sezoni.
Tko se nadao da će mrtvi george hill prohodati i odigradi košarku kao prije 4 sezone i indiani, a deda iliasova odigrati kao u najboljim danima.
Citiraj:
Nikola
Mirotic
Giannis
Antetokounmpo
Brook
Lopez
Khris
Middleton
Eric
Bledsoe
Ersan
Ilyasova
George
Hill
Malcolm
Brogdon
|
Ova ekipa ni na papiru izgleda dobro, a treba biti realan da su imali puno sreće sa ždrijebom.
Mrtvi detroit, Boston koji usrao sa Irvingom na čelu, a onda sad Toronto koji traži identitet sa novim igračima. Danas mislim da bi mogli pokazati pravu snagu i odvući tekmu u blato sa obranom krvavih koljena.
VanVleet kao primjer koji k se dešava s njim, čovjek je dvije godine oslonac sa klupe i odličan igrač a sada izgleda kao Roko Ukić u dresu Reptorsa.
Također se vidi neiskustvo trenera, da je Casey na klupi nebi toronto ovako izgleda sa ovim igračima. A Bud ima tonu iskustva, ali pored Kerra mislim da nema šanse.