Citiraj:
Autor zvonac
Bojsi, vi s traktorima  na kojoj bp tocite dizel u ZGu, di vam se pokazao najbolji dizel il je to sve isti vrag?
Ovi koji imaju Euro 5 pa na dalje norme 
|
Tifon, premium dizel, 95% vremena točim ili an BP koja je na Horvaćanskoj, ili na Slavonskoj (kod čvora Ivanja Reka). Iako, zadnje tankanje sam točil na Roxu na Slavonskoj (u nedjelju pa je kao 10 lipa popust

) i ne znam jel placebo ali kao da je auto nemirniji u leru kad ga upali (tj. dok je hladan).
Apropo mehaničara, kod ovog gdje ja idem nemam problema - ulje, filteri i servis me koštaju oko 700-ak kn. Prošli put me koštalo 900 jer mi je još radio i optiku. Danas sam ostavio auto jer sad osim redovitog servisa stavlja nove pakne na zadnje kočnice, nove diskove i pakne na prednje kotače, mijenja kočionu tekućinu i odzračuje kočnice. Iako su mi na tehničkom rekli da još mogu godinu dvije voziti sa takvim kočnicama i tekućinom, ne želim se igrati
Moja procjena je da će me današnji servis koštati oko 2000kn sve zajedno. Javit će mi sutra, kad i dolazim po auto pa se javim i ovdje.
Nego, rekao mi je da mi je naručio Zimmerman prednje diskove. Nisam baš upoznat sa tom markom, mehaničar veli da su dobri, recenzije po netu i iskustva su generalno pozitivna do vrlo pozitivna. Ima netko od vas iskustva s tim proizvođačem?