Citiraj:
Autor geronimo_2
|
Pa te nekretnine koje su pobrojali jedva dođu do 70 miliona. Čak i da je duplo preplatio, opet je to bar 35 miliona vrijednosti.
Što si učinio s ostatkom, Kaveziću? Kako ono reče Gascgoine, potrošio sam puno love na cugu, žene i brze aute. Ostalo sam spiskao.
Što se Rocka tiče, jedini njegov film kojeg sam pogledao da mi je bio OK (a nisam ih puno gledao) je Walking Tall
https://www.imdb.com/title/tt0351977/
Stallone, i slični glumci, ima jedan veliki problem; očekivanja publike. Po meni upravo te predrasude guše kreativnost i potiskuju odlučnost preuzimanja rizika, kako kod glumaca, tako i redatelja i studija u preuzimanju projekata. Stallone da je i bio 10x bolji glumac (tj. postao bolji glumac tijekom karijere) opet bi se očekivalo da on glumi u određenom tipu filmova, određene tipove likova.
Meni najdraži njegovi filmovi su Rambo prvi i zadnji, nisam baš te Rokije konzumirao, a zbog starih dana spomenuo bih Tango & Cash (realno smeće od filma ali kao klinac sam ga pogledao ne znam koliko puta) i Lock Up. Realno najbolji mu je uradak Copland, koji je ostao i po mom sudu prilično podcijenjen.